19 nov. 2012

Sinterklaas & Kerstcadeautjes voor je vriendje


Sinterklaas en Kerst komen er weer aan en dat betekent: cadeautjes! Met de gedachte dat jij dit jaar weer tientallen cadeautjes gaat krijgen ben je helemaal blij! Ik wil een armbandje, leuke schoenen en zou ik eindelijk die puppy krijgen? Yaaaay! In je dagdroom schrik je wakker: dat betekent ook een cadeautje kopen voor je vriendje, hét dilemma van het jaar!
Oh nee, wat moet je jouw vriendje dit jaar nu weer geven? Dit is altijd al een dilemma geweest. Ga je voor een ‘afgezaagd’ luchtje met kaart? Alweer? Nee, dit keer moet het echt iets leuks worden! Maar… wat dan?
cadeautjes voor je vriendje
Hierbij de leukste ideetjes voor een cadeau voor jouw vriend met ook budget oplossingen en originele cadeautjes! Allemaal voor een supergeweldiguiterstleukcadeau voor jouw vriendje!
Geef iets wat jullie samen kunnen doen!
Een cadeautje geven is natuurlijk extra leuk als jij er ook van kunt genieten. Geef bijvoorbeeld een dagje weg naar een leuke stad. Dan betaal jij zijn treinkaartje of een drankje, hapje eten, noem maar op. Denk bijvoorbeeld aan een grote stad met een leuke kerstmarkt.


cadeautjes voor je vriendje
Neem hem mee schaatsen! Misschien wordt het buiten koud genoeg, maar anders kun je hem ook meenemen naar een schaatsbaan! In Den Bosch is er bijvoorbeeld het Sportiom. Hier kun je zwemmen en schaatsen. Helemaal leuk dus om eerst een verfrissende duik te nemen, de glijbaan af te gaan en even in het bubbelbad te klimmen voordat jij gaat schaatsen. Daarna sluit je natuurlijk af met een warme kop chocolademelk.
Je kunt hem ook een cadeaubon geven. Zo zijn er bij de Hema de ‘Lekker Weg’ cadeaubonnen voor een ‘Luxe lunch’, ‘Tapas’, ‘Diner voor twee’, ‘Wellness’, ‘Nachtje weg’ en nog veel meer!
Ga lekker uit eten bij bijvoorbeeld het restaurant van jullie eerste date, waar jullie vaak langskomen of waar hij helemaal fan van is. Het hoeft helemaal niet duur te zijn, je kunt ook gewoon langs de pizzeria! Zolang er maar tafeltjes zijn en er een kaarsje op tafel staat is het al romantisch genoeg ;-)
Wil jij meer iets budgets? Ga dan lekker met hem door de bossen wandelen, samen en heel romantisch. Dan kun je hem daarna op een drankje trakteren bij het dichtstbijzijnde cafeetje!
cadeautjes voor je vriendje
Cadeautjes
Wil je liever tastbare cadeautjes geven of gewoon iets om erbij te geven? Zodat je toch niet met 'lege handen' aankomt als je hem een kaartje geeft met een tegoedbon? Dan hebben we hier een aantal ideetjes voor jullie op een rij gezet.

Kleren!
Koop een leuke trui of sweater voor in de winter, ga voor een leuke top of kies een leuke riem voor hem uit. Zo kies jij dingen waarin jij hem nog leuker en sexier vindt! Bewaar alleen wel het bonnetje, zodat als hij het niet leuk vindt hij het kan ruilen...

Ga jij met hem iets leuks doen of heb je erg weinig geld? Leg dan wat euro’s bij elkaar en ga naar de supermarkt om zijn lievelingstoetje te maken. Koop bijvoorbeeld alles voor een heerlijke taart, lekkere pudding of maak een mooi versierde cake. Doe hier wat kaarsjes in en doe er een mooie kaart bij.
Je kan ook een mand kopen waar je allerlei kleine dingetjes in doet, zoals een parfum, armbandje, foto van jullie, douchegel en alles wat je hem nog meer wil geven.


Koop iets wat hij nooit voor zichzelf zal kopen
Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld een toilettas waar hij al zijn spullen in kan doen als hij bij jou blijft slapen. We bedoelen natuurlijk dan niet een toilettas waarmee hij gaat twijfelen aan zijn mannelijkheid, maar gewoon een ‘stoer’ exemplaar ;-)!

Zo kun je ook fotolijstjes kopen met foto’s van jullie erin. Hier kun je ook een rekje voor kopen of gewoon losse fotolijstjes. Doe er foto’s in van jullie eerste keer uit of allerlei leuke herinneringen.
Denk je dat je vriend het niet leuk vindt om dat allemaal in zijn kamer neer te zetten? Maak een fotoboek met jullie allermooiste foto’s! Deze is niet zo groot en past gewoon in de kast. Leuk om daar steeds weer een keertje door te bladeren. Vergeet er geen lieve en leuke tekstjes bij te zetten!
cadeautjes voor je vriendje
Ga lekker wandelen met je vriendje in de grote stad. Helemaal mooi versierd met lichtjes, super romantisch! Wat nog romantischer is, is om dit te combineren met een rondvaartboot door de grachten van bijvoorbeeld Amsterdam,antwerpen of je eige gementen of en beer gemeenten de en kerstmarktje geven of zo. Op sommige boten kun je dit ook nog eens combineren met een diner!

Denk bijvoorbeeld aan een autoles of slipcursus waar hij helemaal los kan gaan met de auto! Zo zijn er ook speciale gelegenheden waar hij ook in een Ferrari mag rijden.
Koop kaartjes voor een voetbalwedstrijd van zijn favoriete team! Ga dan samen met hem een zijn favoriete voetbalclub aanmoedigen.
Zo vind je hier nog veel meer dingen, zoals kaartjes voor een concert waar hij heel graag heen wil of kaartjes voor de film. De bioscoop blijft gewoon leuk om naartoe te gaan ook al heb je dat waarschijnlijk al tig keer gedaan. Maakt niet uit! Bestel een lekkere grote bak popcorn en sluit af met een drankje bij het restaurantje aan de overkant.
Je kunt hier zelfs kaartjes vinden voor de Apenheul, Efteling of Walibi!
cadeautjes voor je vriendje
Natuurlijk zijn er nog veel meer ditjes en datjes die jij aan je vriend kan geven tijdens de feestdagen. We hopen je gewoon geholpen te hebben met het verzinnen met een leuk cadeau! Dit artikel is geschreven als een opvolger van ons vorige 'De leukste cadeautjes voor je vriendje' van anderhalf jaar geleden. 

Geen opmerkingen: