24 jun 2013

The Bling Ring: the story




ik ben net naar de film geweest want ik moest echt bling ring gaan zien! In Belgiƫ word er nog niet veel reclame over gemaakt maar dat komt nog wel! het is namelijk echt en super goede film vooral als je veel van fashion en bekende mensen houd! dit is het verhaal..


het verhaal/movie:

het verhaal gaat over en groepje van  5 jongeren( 4 meisje's en 1 jongen). de 4 meisjes's kennen elkaar al langer. maar Marc ( Israel Broussard) is nieuw op de school en wilt er bij horen hij leert Rebecca (Katie Chang) kennen. en hij denkt dat hij eindelijk en beste vriendin heeft gevonden. maar Rebecca en eigenlijk heel de school blijken niet zo braaf te zijn. want Rebecca vraagt al snel om mee te gaan inbreken. het begint bij auto's en dan gaat het naar rijke huizen van mensen waarvan ze weten dat ze weg zijn. omdat Rebecca veel sterren volgt via internet weet ze er alles van vooral van alles over lindsay lohan (vanwaar zou ze het idee van stelen toch vandaan hebben!) haar grote idool! samen ondeken ze dat Paris Hilton niet thuis is en breken ze bij haar in want de sleutel licht gewoon onder haar deur mat!

ze vertellen heel hun verhaal tegen  hun 3 andere vrienden. die daarna maar al te graag het ook eens en bezoekje aan Paris haar huis willen brengen! dus wachten ze tot Paris terug weg is  en dat duurt niet lang want al snel is Paris weer op vakantie!deze keer gaan ze allemaal uit de bol en nemen ze allemaal spullen mee uit Paris haar huis. na en tijd worden ze er verslaaft aan ze hebben al de kleren waar ze van dromde hebben veel geld en worden binnen gelaten bij veel dure feestjes hun  leven word en sprookje! ze breken nog in bij mega fox, mirenda kerr,.. en niet te vergeten bij lindsay lohan!

omdat ze graag willen dat iedereen het weet en omdat ze willen opscheppen zetten ze alles op Facebook en vertellen ze het aan iedereen die het wilt weten! Wanneer ze worden ontdekt door bewakingscamera's worden er direct zoek actie's door tv zenders gestart. en iemand verteld hun namen aan de politie! en ze worden opgepakt en iedereen krijgt zware boeten's en rebecca de grootste want zij heeft er voor gezorgd ondertussen dat marc altijd zij dat het geen goed idee was. 

vola dit is het verhaal in heel kort.

trailer: 




http://www.imdb.com/video/imdb/vi72001049/

cast:
Cameo appearances

2 opmerkingen:

cloe zei

ooooo ik ben die film ook gaan zien echt en goeie film!!!!

ester zei

omg ik wil die zo graag zien!